ITALIENSKE KVALITETSSTRØMPEBUKSER

Bestill her

Vi kan alltids bruke litt 'shape'

Alle strømpebuksene våre er produsert i Italia og er designet med shape-funksjon. 'Shape' gir naturlig støtte til baken, lårene og midjen. Dens elastiske overdel sørger samtidig for at strømpene ikke glir ned benene hele dagen. En gave til enhver, fordi uansett størrelse vil vi jo gjerne ha styr på formene.

Vi mener simpelt er best

Etter adskillige undersøkelser har vi sammen med førende produsenter i Italia laget to modeller som oppfyller de behovene våre utallige testpersoner har hatt. To kvalitetsprodukter i hver sin denier, men begge med samme shape-funksjon. Med disse to modellene i skuffen er du godt dekket.

- Uansett om det er sommer eller vinter, hverdag eller fest…

Bestill her

Mikrofiber øker holdbarhet og komfort

Førende italienske produsenter har rådet oss til å lage strømpebuksene i mikrofiber. Det er en kostbar produksjonsform som krever moderne teknologi og forbedrer bruksopplevelsen markant.

Produksjonsformen med mikrofiber øker bløtheten, avviser skitt og transporterer svette vekk fra kroppen. Ting som gjør at de er pene å se på, selv etter flere omganger i vasken, og gjør at de er behagelige å ha på, selv etter en lang arbeidsdag.

Mikrofibre sitter ekstremt tett og gjør strømpen veldig elastisk - mye mer enn en klassisk strømpebukse. Det gjør strømpebuksene våre ekstremt holdbare. De tåler å bli tatt fatt i og å bli justert litt på.

At de er sydd så tett kan også merkes i komforten som vi legger ekstra vekt på. Ved en klassisk strømpebukse kan små hår fra benene sette seg fast i sømmer og klø. Det unngår vi med denne produksjonsformen.

Bestill her

Størrelse? Shape? Denier?

I bildegalleriet ovenfor kan du se forskjellen på 40 og 80 denier. Men helt generelt handler det om tykkelsen på strømpene. Lavere denier: tynnere og mer gjennomsiktig strømpe. Du kan også se hvordan 'shape'-funksjonen ser ut og fungerer. Nedenfor finner du et skjema som hjelper deg å bestemme størrelsen din.

Strømpebuksene våre inneholder følgende:

  • 'Shape'-funksjon gir naturlig støtte omkring baken, lårene, midjen
  • Elastisk overdel sørger for at strømpene ikke glir ned
  • Mikrofiber - øker holdbarhet og komfort
  • Form og farge holder, elastikken forsvinner ikke etter bruk og vask
  • Ingen irriterende sømmer ved tærne

Bestill her


Kjøp
tights