Vår misjon er å optimere e-handel

Bestill her

Misjonen vår med 'I Go Green' er å optimere økologisk e-handel. Hele vårt produktutvalg blir levert direkte i postkassen, og vi tilbyr en abonnementsform som gjør det enkelt og tidsbesparende å handle helt basale, men ofte nødvendige, produkter til hverdagen.

”Vi ønsker via en gjennomsiktig abonnementsordning på økologiske basisvarer å fjerne hverdagsproblemer som stjeler tiden vår.” 
Kasper, CMO & Founder.

Bestill her

HVORFOR TRENGS DET?

Hele ideologien bak 'I Go Green' oppstod rett og slett fordi vi simpelthen ikke kunne se poenget med e-handel, da det i siste ende hverken virket enkelt, beleilig eller tidsbesparende. E-handel konseptet er jo grunnleggende at alle skal ha mulighet for å klare hverdagens innkjøp raskt online – og uten å skulle bruke tid på å kjøre inn til byen, finne en parkeringsplass, stå i lange køer, slepe rundt på pakker, osv.

Utfordringen og ofte problemet med e-handel er bare at det ikke alltid fungerer helt optimalt. Det er plutselig ikke like genialt lenger når du allikevel skal til butikken og stå i kø for å hente pakken din – du kunne jo like gjerne ha kjøpt varen direkte i butikken.

"Gidder du heller ikke å bruke tid på å stå i kø etter basisprodukter eller hente pakker på Posten? Vi er løsningen."
Kasper, CMO & Founder.

Bestill her

Med vennlig hilsen

Kasper Marinus Klink Elbæk, founder:

Kasper@IGoGreen.com

 

 

 


Våre produkter
me