Vår misjon er å optimere e-handel

Bestill her

Misjonen vår med 'I Go Green' er å optimere økologisk e-handel. Hele vårt produktutvalg blir levert direkte i postkassen, og vi tilbyr en abonnementsform som gjør det enkelt og tidsbesparende å handle helt basale, men ofte nødvendige, produkter til hverdagen.

”Vi ønsker via en gjennomsiktig abonnementsordning på økologiske basisvarer å fjerne hverdagsproblemer som stjeler tiden vår.” 
Kasper, Founder.

Bestill her

HVORFOR TRENGS DET?

Hele ideologien bak 'I Go Green' oppstod rett og slett fordi vi simpelthen ikke kunne se poenget med e-handel, da det i siste ende hverken virket enkelt, beleilig eller tidsbesparende. E-handel konseptet er jo grunnleggende at alle skal ha mulighet for å klare hverdagens innkjøp raskt online – og uten å skulle bruke tid på å kjøre inn til byen, finne en parkeringsplass, stå i lange køer, slepe rundt på pakker, osv.

Utfordringen og ofte problemet med e-handel er bare at det ikke alltid fungerer helt optimalt. Det er plutselig ikke like genialt lenger når du allikevel skal til butikken og stå i kø for å hente pakken din – du kunne jo like gjerne ha kjøpt varen direkte i butikken.

"Gidder du heller ikke å bruke tid på å stå i kø etter basisprodukter eller hente pakker på Posten? Vi er løsningen."
Kasper, Founder.

Bestill her

Med vennlig hilsen

Kasper Marinus Klink Elbæk, founder:

Kasper@IGoGreen.com


Våre produkter
me