Svensk stål & Tysk presisjon

Bestill her

Essensen av en kvalitetsbarbering er kombinasjonen av et skarpt barberblad og et håndtak som er behagelig å holde og gir en følelse av kontroll gjennom hele barberingen.

Vi har vært gjennom en omfattende produktutvikling og har nå endelig funnet frem til et håndtak og blad som gir en uovertruffen kvalitetsbarbering og som etterlater huden sund.

TYSK TEKNOLOGI SIDEN 1920:
Ift. våre barberblad går vi ikke på kompromiss. Våre barberblad er laget av Sveriges beste stål og behandlet av Tysklands flinkeste ingeniører. Siden 1920 har samarbeidspartnerne våre produsert barberblad og det lykkes oss å få tak i deres nyeste modell. 5 knivblad, laget av svensk stål og med Aloe Vera strip.

METALLHÅNDTAK
Et solid håndtak med riktig vektfordeling sikrer lang holdbarhet samt en trygg opplevelse. De diskrete gummifeltene sikrer at høvelen ikke glir ved bruk. Heller ikke i dusjen.

ALOE VERA
Aloe Vera er en plante som lenge har blitt brukt til å fremme hudens sunnhet. Aloe Vera oppstrammer og helbreder små riper som kan oppstå under barbering. Derfor inneholder alle våre barberhoder en strip med Aloe Vera. Dette sikrer en glatt og sund barbering.


Kjøp
razors