BRUK TIDEN BEDRE

Bestill her

Formålet med 'I Go Green' er å gjøre hverdagen lettere for deg, så du kan bruke tiden din bedre.

Vi selger økologiske basisprodukter av høy kvalitet som leveres direkte i din postkasse. Med fast levering på våre produkter unngår du å sette deg selv i en situasjon hvor du starter arbeidsdagen med hull i sokken eller mangler kaffen til å kickstarte morgenen din. Vi mener nemlig at det er de små tingene i hverdagen, som innkjøp, å stå i kø, kjørsel, hente pakker osv., som sammenlagt stjeler ens tid og gjør at man lett mister 1-2 timers daglig kvalitetstid med dem man er glad i.

FAKTA OM FASTE LEVERINGER

  • Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å få produktet tilsendt.
  • Alle produktene leveres direkte i din postkasse.
  • Fraktgebyr: 29 kr.
  • Ingen binding – du kan si opp fra dag til dag.
  • Du kan tilpasse dine leveringer etter dine behov via en personlig bruker som du mottar ved opprettelse.

"Hva er poenget hvis du allikevel ender opp i kø på Posten?" 
Kasper, CEO & Founder.

Bestill her

Vi mener vi at e-handel burde være enkelt, beleilig og, viktigst av alt, tidsbesparende. Med en klar misjon om å gjøre hverdagen lettere for våre kunder gikk vi i gang med brainstorming for å finne den optimale løsningen. Svaret ble 'I Go Green' hvor vi leverer økologiske basisprodukter direkte i våre kunders postkasser. En tjeneste som sparer tid i hverdagen, slik at du kan bruke den bedre.

Vi utvider løpende sortimentet, så hold øye med utvalget. Og ikke nøl med å ta kontakt hvis du savner et produkt.

INGEN BINDING - oppsigelse fra dag til dag.

Som kunde hos oss er du aldri tvunget til å motta mer enn en pakke. Du kan alltids bare prøve konseptet om du skulle ønske det. Du kan nemlig si opp abonnementet ditt når som helst. Når vi sier ‘ingen binding’, mener vi ingen binding!

Bestill her

PERSONLIG KUNDEPROFIL

Det er viktig for oss at du får det sånn som du gjerne vil ha det. Derfor får du ved ditt første kjøp tilsendt innloggingsinformasjon til din personlige kundeprofil. Med denne kan du selv styre variasjonen av produkter og frekvensen av leveringer, oppdatere din adresse, tilføye produkter, oppsi produkter osv. Kundeprofilen er til for at du alltid skal kunne ha et overblikk over ditt abonnement, og for at du skal kunne justere de forskjellige produktene dine slik at de tilpasses dine behov. Du bestemmer helt selv om du vil motta en vare, du har kontrollen over ditt abonnement.


Våre produkter
me