Handelsbetingelser - BarberMeg.no

Bestill her

Hos BarberMeg.no er gjennomsiktighet ikke bare et ord. Det er hele vår ideologi. Vi tror på vårt produkt og på konseptet vårt, og derfor har vi total gjennomsiktighet. 

Hvis vi på noen måte ikke lever opp til vår egen påstand, så skriv endelig til oss på hallo@igogreen.com.

Angrerett
Kjøpsloven gir deg som kjøper 14 dagers returrett ved kjøp på nettet. Så hvis du angrer på kjøpet ditt, eller hvis det er etter din mening noe galt, så nøl ikke med å sende varen i retur. Bare sørg for at vi har varen i hende senest 21 dager etter at du mottok den. Skriv også en e-post til oss på hallo@igogreen.com vedrørende henvendelsen din.


Betaling
Vi tar imot VISA og Mastercard.

E-post
Hvis du velger å takke ja til å motta spesialtilbudet fra oss, sender vi deg nyhetsbrev. Du kan alltid melde deg av disse ved å henvende deg til oss.

Levering
Levering er med PostNord og det tar ca. 4-5 virkedager.

Frakt
I motsetning til mange av våre konkurrenter, så leverer vi direkte til postkassen din. Vi har lagt hjernen i bløt og funnet en måte vi kan sikre at dine barberblad lander i postkassen din. På den måten slipper du å gå på posthuset. Fraktgebyr: 29 kr.

Abonnement

Når trekker vi pengene?
 Vi trekker ikke pengene før vi sender deg varen. Du kommer altså aldri til å skulle betale for varene dine på forhånd. 

Kvittering:
 Når vi sender barbertingene til deg, mottar du samtidig en kvittering på e-post.Nytt kort:
 Hvis du skifter kort, vil vi automatisk sende en e-post hvor du får mulighet for å taste inn de nye kortopplysningene igjen. Du kan også selv logge inn og rette disse.

Oppsigelse: Vi har ingen binding på abonnementet. Har du fått nok og ikke synes det er nok å hoppe over en levering eller to, så kan du fra dag til dag oppsi abonnementet. Oppsigelsen gjelder fra du har sendt mailen. Bare skriv til hallo@igogreen.com med oppsigelse i emnefeltet.

Flere abonnementer på samme adresse: Vi tillater max 1 abonnement per produkt og per adresse. Hvis du ønsker varen oftere skal frekvensen av leveringer settes deretter på ditt abonnement. Etter kjøpet kan du via din kundeprofil sette leveringer etter eget ønske. Vi kan avsende en pakke hver dag, hvis du skulle ønske.

Endringer i abonnement og priser
Av og til kan det hende at vi tar et produkt/abonnement av hyllen, eller at det skjer en endring i prisen på et eksisterende abonnement. Da vil du få en varsel pr mail, slik at du kan kansellere abonnementet ditt hvis du ikke aksepterer en evt stigning i pris.

me